Prezentare BOREAL SRL

Bine ati venit pe site-ul oficial BOREAL, firma specializata in comercializarea produselor electrocasnice de calitate. Va punem la dispozitie o gama extrem de variata de produse de la fabrici europene de prestigiu cum ar fi Franke, Teka, Ariston, Alveus. Pentru produsele Franke, va rugam sa accesati www.frankemagazinonline.ro. Pentru a viziona cateva din bucatariile pe care le comercializam mai puteti accesa si www.bucataria-fleximax.ro.

Am alcatuit o echipa de designeri care sa propuna aranjamente modulate in functie de spatiul din fiecare locuinta, avandu-se in vedere o buna functionalitate, precum si folosirea eficienta a oricarui spatiu, chiar si in apartamentele foarte mici, fiind posibila o ambianta favorabila timpului petrecut in bucatarie.

Dupa alcatuirea proiectului s-au facut pentru fiecare client comenzi exact pe dimensiunea solicitata, am oferit gratuit transportul si montajul, precum si consilierea in decoratiunile interioare.

Garantia pe care o acordam are termene de 15-20 de ani. Calitatea a fost si va ramane mereu deviza noastra. Prin calitate ne-am facut remarcati de-a lungul timpului.

Pentru a veni permanent in intampinarea cerintelor clientilor sai, firma BOREAL SRL ofera posibilitatea solicitarii produselor dorite prin intermediul acestui site. Pentru o comanda sau pentru mai multe informatii e suficient sa ne trimiteti un email si un reprezentant al firmei va va contacta in maxim 24 de ore pentru a va confirma primirea comenzii si prelucrarea ei.

In prezent s-a diversificat si mai mult gama de produse pe care o oferim, iar experienta noastra permite executii pe masura oricaror gusturi si exigente.

 

 

©2010 http://www.bor-inox.ro. All rights reserved. Web design: www.siteuriweb.eu\n Gazduire: www.real-host.eu\nPromovare: Real Web
\'Realn\'Gazduiren\'Real
loading... loading...